• 9 shops, 163 329 producten
GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · winter · · : Premie

GoodYear UltraGrip Performance 3
controleer GoodYear UltraGrip Performance 3 beschikbaarheid
Breedte
Profiel
Velgmaat

Inhoudstafel:

Maten

GoodYear UltraGrip Performance 3 is gemaakt in 89 maten, beginnend bij 175/65 R14 tot 265/45 R20.
Filter:
toon prijzen

Vergelijkbare banden

Vergelijking: banden vergelijkbaar met GoodYear UltraGrip Performance 3

Tijdlijn

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 is gelanceerd

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 is getest 7x (Autobild,...) en won de Autobild 225/40 R18 test.

Resultaten

Beste
Behandeling op nat wegdek
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Beste
Aquaplaning - kruisen
Autoexpress 2023
Beste
Aquaplaning - longitudinaal
Autoexpress 2023
Beste
Droogremmen
Sportauto 2023
Beste
Droge behandeling
TyreReviews.com 2023
Beste
Buitengeluid
Autobild 2023
Beste
Inwendig geluid
Autoexpress 2023
Beste
Remmen op sneeuw
Sportauto 2023
Beste
Tractie op sneeuw
Sportauto 2023
Beste
Remmen op nat wegdek
Autobild 2023
Beste
Natte cirkelbochten in de bochten
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 in bandentests...

Alle bandentesten waar GoodYear UltraGrip Performance 3 te zien was:
Autobild Winterbandentest 2023 225/40 R18
Testwinnaar
Gerangschikt als 1 van 11....
Het veiligstellen van de toppositie tussen 11 concurrenten, werd Goodyear UltraGrip Performance 3 onderscheiden als de 'Testwinnaar' voor zijn onberispelijke prestaties. Deze bandenset steekt uit met zijn nieuwe winterprofiel, waarbij overtuigende rij-eigenschappen worden gedemonstreerd in alle weersomstandigheden, uitzonderlijke veiligheidsmarges tegen aquaplaning, en dynamische natte handling, dit alles tegen een redelijke prijs. Het werd echter opgemerkt dat het een iets hogere rolweerstand heeft. Opmerkelijk is dat het ongeëvenaarde bekwaamheid toonde in verschillende disciplines, namelijk Comfort, Externe geluid, Natte remmen, Natte cirkelbochten, en Natte handling, waarbij het evenwichtige uitmuntendheid benadrukt over cruciale prestatie-indicatoren.
Naam
GoodYear UltraGrip Performance 3
Toon testgegevens
Tyre Reviews Winterbandentest 2023 225/45 R18
Sterk aanbevolen
Gerangschikt als 5 van 11....
Naam
GoodYear UltraGrip Performance 3
Toon testgegevens
Sport Auto Winterbandentest 2023 225/40 R18
Zeer goed
Gerangschikt als 2 van 9....
De Goodyear UltraGrip Performance 3 verdiende een eervolle tweede plaats onder negen concurrenten. Reflecterend zijn topklasse prestatie verdiende het een eindbeoordeling van 'Zeer goed'. Testers prezen deze band om zijn nauwkeurige, veilige en betrouwbare handling, met nadruk op zijn brede veiligheidsmarges op alle geteste oppervlakken. Ondanks deze sterke prestatie, was er een kleine kritiek op zijn iets minder verfijnde reactie op oneffen wegtexturen. De band toonde uitzonderlijke capaciteiten, met name sterk onder alle omstandigheden wat zijn zeer gebalanceerde aard onderstreepte. Wat opviel was zijn ongeëvenaarde prestaties bij droog remmen, sneeuw remmen, sneeuwtractie, en natte handling, waardoor het een leider is op deze kritieke disciplines. Deze uitgebreide evaluatie bevestigt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de UltraGrip Performance 3 bij het omgaan met diverse winterse rij-eisen.
Naam
GoodYear UltraGrip Performance 3
Toon testgegevens
Automotorsport Winterbandentest 2023 255/45 R20
Zeer goed
Gerangschikt als 2 van 7....
De Goodyear UltraGrip Performance 3 behaalde een indrukwekkende tweede plaats onder zeven concurrenten, met een eindbeoordeling van "Zeer Goed." Deze band sprong eruit vanwege de korte remafstanden en zeer veilig rijgedrag op sneeuw. Het vertoonde ook goede bochtengrip met voldoende reserves en werd als zeer betrouwbaar en stabiel ervaren op natte oppervlakken. De band bood hoge niveaus van laterale ondersteuning, vooral op droge wegen. Ondanks deze sterke punten toonde het lichte tekortkomingen in bochtaquaplaning en stuurnauwkeurigheid, waarbij enige gevoeligheid voor belastingveranderingen in snel gereden, droge bochten werd waargenomen. Daarnaast werd een vaag bandengeluid opgemerkt tijdens het bochtenwerk. Deze band werd geprezen voor zijn brede prestatiespectrum, waarbij hij goed presteerde onder alle weersomstandigheden. Hij toonde uitzonderlijke prestaties op disciplines zoals droge rijstrookwisseling, droge stuurrespons, sneeuwhoeken en natte handling, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse winterrijomstandigheden.
Naam
GoodYear UltraGrip Performance 3
Toon testgegevens
Autoexpress Winterbandentest 2023 225/45 R17
Geadviseerd
Gerangschikt als 3 van 7....
Bij de evaluatie onder zeven concurrenten, wist de Goodyear UltraGrip Performance 3 indrukwekkend de derde plaats te behalen, met een beoordeling van "Aanbevolen". Na zijn lancering maakte deze band een opmerkelijke debuut en excelleerde vooral in natte omstandigheden - een terrein waar Goodyear-banden traditioneel uitblinken. Het presteerde beter dan alle anderen in tests voor diep aquaplaning, stevig de eerste plaats behoudend. Zelfs in scenario's met ondieper water was de prestatie lovenswaardig, waarbij het op de vierde plaats eindigde in remtests. Op het handlingscircuit zorgde het voor vertrouwen, met gemakkelijke controle tot aan de grens zonder het risico van abrupte achterwaartse slides. Ondanks dat het iets meer stuurinspanning vereiste in vergelijking met sommige concurrenten, viel het op door zijn responsiviteit en effectiviteit in natte omstandigheden, vlak achter de Hankook wat betreft prestaties. In droge omstandigheden toonde de Goodyear ook sterke capaciteiten, met een tweede plaats, vlak achter de WinterContact. Hoewel het naar de vierde plaats zakte in sneeuwprestatietests, bleef het competitief dichtbij de koplopers. Daarnaast was deze band ongeëvenaard op verschillende sleutelgebieden, met de leiding in aquaplaning prestaties zowel in kruis- als longitudinale tests, en excelleerde ook door het registreren van het laagste interieurgeluid, waarmee het zijn superieure kenmerken afrondde en zijn veelzijdigheid bevestigde in een reeks veeleisende winterse rijomstandigheden.
Naam
GoodYear UltraGrip Performance 3
Toon testgegevens
Autobild Winterbandentest 2023 225/45 R18
Voorbeeldig
Gerangschikt als 2 van 20....
Het veiligstellen van een indrukwekkende tweede plaats uit 20 concurrenten, sprong de Goodyear UltraGrip Performance 3 eruit met een eindbeoordeling van 'Voortreffelijk'. Deze band onderscheidde zich door een gebalanceerd premium profiel dat overtuigende winterse prestatiekenmerken leverde. Het werd geprezen om zijn opmerkelijk hoge kilometrage, korte remafstanden en goede comfort. Ondanks zijn vele sterke punten werd opgemerkt dat het een verhoogde rolweerstand heeft. Onder de verschillende beoordeelde disciplines toonde de band ongeëvenaarde excellentie, specifiek op het gebied van kilometrage, wat zijn reputatie voor duurzaamheid en langetermijnwaarde versterkte.
Naam NatDroogSneeuwGebruikskosten
Beste waarden in test2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
Toon testgegevens
Autobild Winterbandentest 2023 225/45 R18

Gerangschikt als 3 van 54....
Naam Stopplaats op nat wegdekStoppen van de afstand op sneeuw
Beste waarden in test31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
Toon testgegevens

Distributie van testbeoordelingen

100% (5x)85% (1x)
TestwinnaarSterk aanbevolenZeer goedVoorbeeldigGeadviseerd
1x1x2x1x1x

Beoordelingen x Wielgrootte

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

Beoordelingen x Breedte

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

Andere GoodYear modellen