De test voor winterbanden 2015

Bijgewerkt 9. 10. 2015, Jiri Chomat

Introductie

Bandentest 2015 Hier vindt u tests banden voor het seizoen 2015. Ook bezienswaardig ons overzicht van de beste winterbanden over de dimensies op pagina Winterbanden, u regelmatig bijgewerkt met elke nieuwe test.

De banden van de beschikbare tests voor de winter 2015:

Het is raadzaam voor het seizoen 2015/2016

Wat wij aanbevelen voor dit jaar seizoen te leren over onze de grote lijst van winterbanden.

We hebben opgesteld voor u een paar tips die deze winter zal zeker niet mis kan gaan. De eerste van hen is de premie winter band van de Duitse fabrikant Continental, en het ContiWinterContact TS850. Dit is de band, die in de overgrote meerderheid van de tests voor meerdere jaren in een rij heerst en het is niet anders dit jaar--won de test ADAC, Autobild, Autozeitung i GTÜ. Het is verkrijgbaar in de afmetingen van R14 t/m R17, voor kleine en middelgrote auto 's. De voordelen zijn zeer evenwichtige universele eigenschappen die nuttig voor variabele-de Tsjechische winter zijn. Ook een bovengemiddelde levensduur in vergelijking met de concurrentie. Bij de evaluatie van de stuurprogramma's zijn doet het ook heel goed-92% van bestuurders is tevreden met de band. Uit dezelfde categorie van banden ook niet mis kan gaan met GoodYear UltraGrip 9 nebo Dunlop Winter Sport 5. Beide zijn ook beroemd gewaardeerd in onze tests en hebben een uitgebalanceerde combinatie van spraak, genoemde vergelijkbaar met de zojuist Continentaly.

De tweede tip is om onze economie te vermoeien Michelin Alpin A4. Het is premie winter band besparingen, wiens economie, echter, heeft geen invloed op de handelbaarheid. Het heeft een hoge kilometerstand RAID, volgens de meting duren ongeveer 35% meer dan de gemiddelde winter banden en banden tests bevestigen. Vanuit het perspectief van de economie heeft in onze tests. Het werd aanbevolen in onze tests, de ADAC, Autobild, de Auto Club van de Tsjechische Republiek en anderen. Het is geweldig in de sneeuw, heeft een lage rolweerstand en bevestigt de kwaliteit zelfs op droge en natte wegen. Het wordt geproduceerd en zijn opvolger, Alpin 5De VS heeft echter nog te overtuigen in de tests te.

De derde aanbeveling is dit jaar de noviteit Nokian WR D4, de opvolger van de zeer populaire Nokian WR D3. Het is met name populair bij chauffeurs, dankzij zijn prijs/prestatie verhouding, hetgeen typisch voor Nokian is. Nieuw aanbevolen reeds in een aantal tests van dit jaar, van organisaties zoals de GTÜ, Autozeitung a Automotorsport. Dit is een uitzonderlijke nieuw ook in de evaluatie van de EU-keur – in vele dimensies is in de greep van de natte en winter banden, die niet gebruikelijk. Ook een groot scala aan maten, van R14 aan R20. Het is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een band met geweldige functies tegen een betaalbare prijs.

Als u hebt een 4WD of SUV,zou u geïnteresseerd in de volgende band. Het is een model Nokian WR SUV 3wie er gewonnen heeft in de tests van de banden Offroad en Autobild tijdschrift, 2014. Voor auto's, 4 x 4, kan men aannemen dat sneeuw steeds vaker dan normale personenauto's, en de Finse fabrikant uitgerust door de klauwen in het loopvlak, die een grote band tractie op sneeuw en ijs heeft zal ontmoeten. In Nokianu, weten echter dat de perfecte winter band voor de Europese winter, echter doen voornamelijk veelzijdigheid – daarom WR SUV 3, zelfs in de lentemaanden dankzij de overtuigende en voorspelbare jízdně in de natte omstandigheden, zelfs in haar droog verloren. Het wordt geproduceerd in maten voor SUV's van R14 aan R22.

Niet alle drivers zijn een top eigenschappen van winterbanden veeleisende, maar ze willen een veilige band voor een redelijke prijs. Dat is, bijvoorbeeld Sava Eskimo S3+, dat is als ADACem en Accr aanbevolen. Het voordeel is een rit in de sneeuw, want het is ook een gemeenschappelijke keuze voor bestuurders in bergachtige gebieden.Het heeft ook een lage impact op het brandstofverbruik. Integendeel, het is verkrijgbaar in kleinere afmetingen R13 t/m R15. Het alternatief met vergelijkbare eigenschappen is Duits Fulda Kristall Montero 3. Betaalbare is dan ook de Tsjechische coureur van de populaire Barum Polaris 3, met een zeer ruime keuze aan afmetingen Savě aan R18. Vtests is doet het goed, zelfs dit jaar, nam de derde plaats in een test van Autobild en regelmatig aanbevolen alle testujícími organisaties. In vergelijking met de Savě Het heeft een meer evenwichtige rijeigenschappen, in alle categorieën, veilige waarden.

Kortom, wij hebben voor u een paar aanbevelingen over hoe verder te gaan in de selectie van winterbanden, en problemen voorkomen. Zorg er altijd voor dat de juiste grootte van banden, met inbegrip van de snelheid en het gewicht van de index. De juiste maat vindt u in de grote TP aan uw voertuig. Voor winterbanden is het mogelijk te gebruiken een lagere snelheid index – een must, echter, worden opgenomen in de computer van het schip, of anders aangebracht. Altijd kiezen voor winterbanden afhankelijk van hoe en waar de auto die u gebruikt. Voor het stadsverkeer de nadruk gelegd op het gedrag van de natte en droge, in berggebieden, daarentegen, zet de eigenschappen op sneeuw en ijs. Het probleem van de selectietests kan worden dat het niet in uw maat, geen test beschikbaar is.En u kunt kiezen volgens de soortgelijke dimensie, de belangrijkste eigenschap is de breedte van de band. Bepaalde landmark EU-keurmerken kan ook-hoewel niet de eigenschappen van de winter, maar is altijd onder voorbehoud van een specifieke dimensie.Beoordelingen voor chauffeurs zohledňujte eerder in het alternatief, het stuurprogramma kunt altijd vergelijken alleen de oude gestenigd band met een nieuwe volledige steekproef, waar zal de nieuwe altijd beter. Het kan ook zijn de verkeerde eigenschappen gemaakt in plaats van de arme status van de banden van het voertuig.

Als u bij de selectie van winterbanden werk moeten opslaan, proberen onze de Configurator autobandentest.euevalueren van de banden in uw dimensie en stelt proeven, beoordelingen en de EU de meest geschikte labels. Veel geluk bij de keuze van banden en vele kilometers van de winter wil server autobandentest.eu.

De laatste zomer-band test


-->
TOPlist