De banden voor de Ford TRANSIT Van


De meest voorkomende bandenmaten voorFord TRANSIT Van

195/70 R15 50% auto 's Ford TRANSIT Van met behulp van deze bandenmaat Winter » zomer »
205/60 R16 17% auto 's Ford TRANSIT Van met behulp van deze bandenmaat Winter » zomer »
215/75 R16 17% auto 's Ford TRANSIT Van met behulp van deze bandenmaat Winter » zomer »
235/65 R16 17% auto 's Ford TRANSIT Van met behulp van deze bandenmaat Winter » zomer »

Het bepalen van de afmetingen van de banden?

Bandenmaat kan heel gemakkelijk worden opgespoord. De gemakkelijkste manier is om te kijken naar bestaande banden op uw voertuig. Maatregel die uw banden zal worden gegeven van de kant van de band in de indeling 215/60 R16. Meestal vind je hem op dezelfde plaatsen als ze zijn gemarkeerd op het beeld.


Winterbanden voor Ford TRANSIT Van

Voor uw auto hebben wij geselecteerd dimensie 195/70 R15, want dit is de meest voorkomende bandenmaat voor Ford TRANSIT Van . Het kan gebeuren, dat het is niet uw grootte - in dat geval, gebruik dan het volgende formulier.
Voer de dimensie: /R

Modelhet aantal testende beste locatiede ergste locatiede gemiddelde locatiede prijs van de
Nankang Winter Activa SV-55 3576.331251EUR Kopen
Hankook Winter i*cept RS W442 154149.671803EUR Kopen

Winterbanden zijn ontworpen voor gebruik in winterse omstandigheden, meestal op sneeuw, ijs, maar zelfs bij zeer lage temperaturen. Het verschil tussen zomer en winter banden, die speciaal aangepast aan de winter monster, zijn zodat haar is geruststellend in sneeuw en ijs. Ze zijn ook gemaakt van zachter rubber die flexibel blijft zelfs bij lagere temperaturen, waarmee de band om de weg beter grip. Kwaliteit winterbanden zijn vaak meer belangrijk dan het rijden op alle vier de wielen (AWD), 4 x 4, ABS, ESP, enz. -zonder hen, werken deze systemen kunnen niet betrouwbaar. Daarom loont het om het betalen van een selectie van winterbanden voor uw automodel - Ford TRANSIT Van Speciale aandacht.


Zomer banden voor Ford TRANSIT Van

Voor uw auto hebben wij geselecteerd dimensie 195/70 R15, want dit is de meest voorkomende bandenmaat voor Ford TRANSIT Van . Het kan gebeuren, dat het is niet uw grootte - in dat geval, gebruik dan het volgende formulier.
Voer de dimensie: /R

Voor uw dimensie hebben we niet genoeg gegevens, laten we de banden, die ooit werden getest en meerdere keren.

Het hele jaar door banden Ford TRANSIT Van

Het hele jaar door banden zijn ontworpen voor het hele jaar door operatie, met inbegrip van droge wegen en regen, maar één periode niet zijn gericht. Ze zijn meestal gemaakt van harder materiaal, dat vooral bij lagere temperaturen is slecht. Het hele jaar door banden kon worden vergeleken met teniskám en winter banden tot pohorkám. U kunt ook lopen in sneakers in de winter, maar het is zeker niet zo prettig noch veilig. Ook is het niet passend om winterbanden op slechts één van de assen van de auto. Als je de winterbanden alleen op de aangedreven as op auto met voorwielaandrijving, de voorwielen zal hebben veel meer grip dan achterzijde, wat in de grote instabiliteit van de achteras resulteren zal – de auto gaan vaak "sideways". Een vergelijkbare situatie is als u winterbanden op de achterwielen alleen op voertuigen met een achterste as gestuurde achterwielen zetten terwijl ze de grip hebben, maar de auto niet bediend op de sneeuw worden zal. Ook niet een goed idee om winterbanden op de auto gedurende het hele jaar – de neiging om luidruchtiger en veel meer in warm weer trekt-het is omdat ze van zachtere materialen. Zoals we weten, is niet erg leuk om te veranderen van banden in pneuservisu de 2xročně, maar dit kan worden opgelost door het kopen van een extra setje wielen voor winterbanden. Dus, als je iemand wil zeggen dat winterbanden zijn nutteloos, geloof niet hem-deze investering bespaart u van veel hogere kosten dan op winterbanden.
Test alle banden »
-->
TOPlist